Китайці випустили електромобіль вартістю менше 10 тисяч доларів і запасом ходу 330 (фото)

Китайська компанія Dongfeng випустила позашляховий хетчбек під назвою Nano Box. Цей автомобіль уже доступний для замовлення на місцевому ринку.

Як повідомляє CarNewsChina, ціни на новинку складають від 65 700 юанів, це менше 10 тисяч доларів США за актуальним курсом.

По суті Nano Box є перелицьованою версією Renault Kwid (у деяких країнах ця модель продається під назвою Dacia Spring). Довжина новинки складає 3732 мм, ширина –1579 мм, а висота – 1515 міліметрів. Машина отримала вузьку оптику та хромовану лінію на передній частині машини. Також спереду розташований зарядний порт – так, це електромобіль, а не модель з ДВЗ.

Інтер’єр машини виконаний у двох тонах. Так, в салоні позашляховика встановили цифрову панель приладів і 10-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи.

Рушійною силою Nano Box є електричний двигун потужністю 45 кінських сил. Запас ходу новинки становить 331 кілометр. Повністю зарядити батарею електрокара можна за 4 години. Скориставшись функцією швидкого заряджання (заряджання батареї з 30% до 80%) цей час можна скоротити до 30 хвилин.


Не пропустіть