Audi розпочала продаж нового 5-метрового позашляховика Q6 (Фото)

Audi запустила на китайському ринку новий кросовер Модель, яка стала частиною сімейства Audi Q, одержала назву Audi Q6 і в деяких моментах схожа на свого побратима в особі середньорозмірного кросовера Teramont від Volkswagen.

Новий Audi Q6 побудований на платформі MQB Evo із поперечним розташуванням двигуна. У топової конфігурації Audi Q6 50 TFSI Quattro під капотом встановлений 2,5-літровий 299-сильний турбодвигун V6 з 500 Нм крутного моменту, а версії Q6 40 TFSI Quattro і Q6 45 TFSI Quattro приводяться в рух 2-літровим на 256 кінських сил відповідно. У всіх випадках компанію силовому агрегату складає семиступінчаста преселективна роботизована коробка передач та система повного приводу.

Довжина нового німецького кросовера для Китаю становить 5099 мм, ширина – 2014 мм, а висота – 1784 мм. Він пропонується як у семимісній конфігурації, так і шестимісній з капітанськими сидіннями на другому ряду. Салон оздоблений шкірою та іншими матеріалами преміум-класу. Є навіть панорамний дах із люком.

Поки що Audi Q6 доступний тільки в Китаї і велика ймовірність, що на інших ринках він не з’явиться.


Не пропустіть