Porsche створив реальний прототип героїні мультфільму “Тачки” (Фото)

Компанія Porsche вирішила зробити реальний прототип героїні мультфільму студії Pixar “Тачки” Саллі Каррери. В результаті було створено єдиний у своєму роді Porsche 911 Sally Special.

Для створення машини, яку покажуть широкій публіці на Тижні автомобілів у Монтереї, Porsche заручилася підтримкою членів оригінальної творчої групи мультфільму. Мета – застосувати образ Саллі Каррери до дорожнього спорткара.

Зокрема, було створено унікальний відтінок Sally Blue Metallic, який дублюється на панелі приладів, центральній консолі та оббивці дверей. Під активним спойлером знаходиться татуювання мультперсонажу, є купа логотипів “Cars”, а на ручці вибору режимів руху поруч є напис “Kachow! Mode”.

Також є унікальні колісні диски (20 дюймів спереду та 21 дюйм ззаду), такі ж, як на Porsche 911 покоління 996 – саме ця генерація стала прототипом Саллі.

Спецверсію побудовано на базі актуального Porsche 911 Carrera GTS. Під капотом стоїть 3,0-літрова оппозитна “шістка” із подвійним турбонаддувом, яка видає 480 к.с. Плюс 7-ступінчаста “механіка”.

Купе Porsche 911 Sally Special виставлять на благодійний аукціон. Покупець отримає унікальний годинник, автомобільний чохол та другий комплект коліс, а також книгу малюнків від художника-постановника “Тачок” Боба Полі.


Не пропустіть