Chevrolet представила бюджетний кросовер в стилі Toyota RAV4 (Фото)

Молодіжний кросовер Chevrolet Trax, який вийшов на ринок майже 10 років тому, змінив покоління.

Для Трекса така зміна покоління стала кроком на півкласу нагору. Новий Trax помітно довший (4537 мм) і ширший (1823 мм) попередника, а збільшена з 2555 до 2700 мм колісна база обіцяє значне збільшення простору на задньому ряду. Об’єм багажника зі зміною покоління зріс на 12%: 725 літрів під полицею (за американським стандартом EPA) і 1532 літри зі складеним заднім рядом.

На вибір запропоновані комплектації LS, 1RS, LT, 2RS та Activ.

Інтер’єр моделей Seeker і Trax виглядає однаково, але є відмінності. У китайської машини на передній панелі розташовані два екрани діагоналлю по 10,25 дюйми кожен. Американський же кросовер «в базі» має аналогові прилади та восьмидюймовий екран медіасистеми, а у старших комплектаціях – віртуальну приладку (8 дюймів) та збільшений до 11 дюймів тачскрін медіасистеми.

У списку оснащення значаться адаптивний круїз-контроль, асистент паркування, обігрів керма, електропривід сидіння водія, люк та система дистанційного запуску двигуна.

Значні зміни відбулися у технічній частині. Китайський Seeker має турбочетвірку 1.5 (179 к.с., 250 Нм) та варіатор, тоді як автомобіль на США оснащений трициліндровим турбомотором 1.2 (139 к.с., 219 Нм) у парі із шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Повного приводу більше немає.


Не пропустіть