Mazda представила оновлений кросовер CX-8 (Фото)

Компанія Mazda планово оновила свій середньорозмірний трирядний кросовер CX-8. Модернізована модель дебютувала на внутрішньому японському ринку та вже доступна для замовлення через місцевих дилерів. Початок продажів заплановано на кінець грудня.

Зовнішній вигляд Mazda CX-8 освіжили за рахунок встановлення нового переднього бампера, оновлених фар без хромованого окантування та зміни ґратів радіатора. Також серед оновлень – система Mazda Intelligent Drive Select з трьома режимами водіння, нові пружини та амортизатори, що зменшують тряску при їзді по нерівностях, та нові подушки сидінь. Крім того, тепер доступна підтримка бездротового підключення Apple CarPlay.

Гама моторів у оновленої Mazda CX-8 залишилася незмінною. Це або 2,5-літрові бензинові двигуни – 188-сильний «атмосферник» і 227-сильний агрегат з турбонаддуванням. Також доступний 2,2-літровий дизельний двигун потужністю 190 к.с.. Незалежно від типу двигуна трансмісія у всіх випадках 6-ступінчаста гідромеханічна АКПП. Привід може бути або переднім або повним.


Не пропустіть