Alfa Romeo представила гібридну версію кросовера Tonale (Фото)

Марка Alfa Romeo, що входить до концерну Stellantis, представила нову модель у лінійці Tonale. Це гібридний Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4, остання та найпотужніша версія однойменного кросовера.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 оснащена 280-сильною плагін-гібридною силовою установкою, яка складається з 180-сильної «турбочетвірки» MultiAir об’ємом 1,3 літра, електродвигуна на задній осі з піковою потужністю 90 кВт і крутним моментом 90 кВт та шестиступінчастої автоматичної коробки передач.

Літій-іонний акумулятор на 15,5 кВт*год. дозволяє автомобілю проїхати на виключно на електротязі до 80 км у міському циклі, а загальний запас ходу перевищує 600 км. Все це робить нову модифікацію Alfa Romeo Tonale одним з найефективніших і потужних кросоверів з гібридом, що «підключається». Розгін від 0 до 100 км/год займає всього 6,2 секунди, максимальна швидкість повністю електричному режимі досягає 135 км/год, а в гібридному – 206 км/год.

Як стверджує виробник, Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 вирізняється безпечною та комфортною поведінкою на дорозі з найкращою у своєму класі маневреністю, легкістю та динамікою водіння. А система повного приводу гарантує максимальну стійкість як на трасі, так і бездоріжжя.

 


Не пропустіть