В Китаї стартували продажі кросовера Mitsubishi Outlander нового покоління (Фото)

Компанія Mitsubishi оголосила про початок продажів у Піднебесній кросовера Outlander четвертого покоління, офіційно представленого у вересні 2022 року. Модель пропонується у шести кольорах кузова та семи конфігураціях, чотири з яких моноприводні, а три – повнопривідні.

Розміри автомобіля становлять 4710*1862*1745 мм при колісній базі 2706 мм. Передні стійки кузова забарвлені у чорний колір, а задні прикрашені хромованою накладкою. Решітку радіатора спереду прикрашають три горизонтальні хромовані смуги і дві C-подібні вставки з боків.

У салоні є мультимедійна система із збільшеним до 10,25 дюйма дисплеєм. Також автомобіль отримав цифрову панель приладів і проекційний екран, що виводиться прямо на лобове скло перед водієм.

Модель для китайського ринку оснащується 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою 4B40 від Eclipse Cross, компанію якому складають 48-вольтовий електричний стартер-генератор і варіатор. Потужність силової установки становить 215 кінських сил, а максимальний момент, що крутить, досягає 280 Нм.

Вартість нового Mitsubishi Outlander в Китаї стартує з позначки 170 тисяч юанів за базову передньопривідну комплектацію, це трохи менше 24 тисяч доларів за актуальним курсом.


Не пропустіть