З’явилися зображення нового седана Chevrolet Aveo (Фото)

Новий Aveo був анонсований ще в грудні 2022 року, але тоді показали лише хетчбек. Тепер у мережу потрапили світлини седана.

Виробництво відомого нам Chevrolet Aveo корейської розробки було припинено ще 2020 року, і прямий спадкоємець так і не з’явився. Зараз ім’я Aveo збереглося лише в Мексиці: там його носить седан китайського виробництва, який у себе на батьківщині відомий як Chevrolet Sail. Саме йому на зміну підготовлений новий Aveo, тепер уже з двома типами кузова на вибір.

Хетчбек та седан мають строгий та простий дизайн у стилі останніх моделей Wuling – кросоверів Xingchen та Xingchi. Фари – звичайні галогенки, світлодіоди використані лише для ходових вогнів. Aveo має просте шасі з напівзалежною задньою підвіскою, дискові гальма «по колу» та 15-дюймові колеса.

На вибір запропоновано три комплектації, хоча базова призначена лише для корпоративних покупців. Зате вже в ній є шість подушок безпеки, АBS, медіасистема із восьмидюймовим екраном, камера заднього огляду та система контролю тиску в шинах. Прилади у Aveo аналогові, серед опцій є клімат-контроль.

Рушійною силою авто є 1,5-літровий атмосферний мотор на 98 кінських сил та 142 Нм. У ролі трансмісії виступає шестиступінчаста «механіка» або варіатор.

У продажу новий Авео має з’явитись уже навесні.


Не пропустіть