Toyota представила новий гібридний кросовер Toyota Corolla Cross (Фото)

Японська компанія Toyota розширює сімейство Corolla Cross. Як повідомили у прес-службі японської марки, воно поповнилося гібридною версією за назвою Toyota Corolla Cross Hybrid 2023 року.

Як стало відомо MMR, нова модифікація Toyota Corolla Cross 2023 побудована на платформі TNGA-C та оснащується новою гібридною силовою установкою п’ятого покоління сумарною потужністю 196 кінських сил. Продаватимуть кросовер виключно з повним приводом.

Автомобіль буде доступний у трьох комплектаціях: S, SE і XSE. У перші дві увійдуть 17-дюймові легкосплавні диски, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, світлодіодна оптика, спортивна підвіска і безключовий доступ.

SE-версія отримає рейлінги на даху, підрульові пелюстки, систему моніторингу сліпих зон та функцію попередження про перехресний рух позаду. Варто відзначити, що дизайн інтер’єру нової моделі майже не відрізняється від стандартної Toyota Corolla Cross.

Що ж до комплектації XSE, то їй, крім іншого, передбачено 18-дюймові легкосплавні диски, світлодіодна оптика преміум-класу, сидіння з обробкою Softex, підігрів передніх сидінь та численні електричні регулювання крісла водія.

У продаж Toyota Corolla Cross Hybrid 2023 надійде цього літа. Ціни на авто стартуватимуть від 27 970 доларів.


Не пропустіть