Український виробник представив сучасний екскаватор-навантажувач (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і передав замовнику екскаватор-навантажувач з високим рівнем економічності, потужності та маневреності.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Зазначається, що екскаватор-навантажувач створений із застосуванням матеріалів і комплектуючих провідних світових виробників. Він відповідає всім вимогам європейських стандартів, а також комплектується вузлами й агрегатами, що зарекомендували себе на всесвітньо відомих машинах (Komatsu, Terex, Volvo).

Екскаватор-навантажувач ELEX 81B-01 комплектований двигуном Д-245 потужністю 110 к.с., який є найпотужнішим серед аналогів в цьому класі та спеціально розроблений для даного екскаватора-навантажувача. Він забезпечує максимальну ефективність і потенціал при виконанні земляних і навантажувально-розвантажувальних робіт й підвищує продуктивність до 15%.

«Однією з головних переваг даної машини є економічність. Витрати на екскаватор-навантажувач ELEX, враховуючи його ціну, вартість технічного обслуговування, запчастин і ремонту, питомої витрати палива та інших витрат під час експлуатації, а також включаючи локалізацію виробництва в Україні — безумовно менше, якщо порівнювати з імпортними виробниками», – йдеться у повідомленні.