Новий Opel Astra вже скоро прибуде в Україну: що про нього відомо

Оновлений Opel Astra вже скоро прибуде Україну. Автомобіль отримав яскравий зовнішній дизайн, зручний комфортний салон, потужні та економічні двигуни та сучасні технології.

Як повідомили у компанії, новинка поєднує стиль та технології. Так, фари Нового Opel Astra виконані за технологією Intelli-Lux LED Pixel Light. Це інноваційна матрична оптика, що передбачає встановлення у кожній фарі 84 LED-елементів, що дозволяє вирізати зустрічний транспорт не засліплюючи інших водіїв, але при цьому чудово освітлюючи дорогу.

Усі версії Астри для українського ринку вже оснащені пакетом «Безпека»: розпізнавання дорожніх знаків, попередження про виїзд зі смуги руху, система екстреного гальмування у міському циклі, сигнал попередження втоми водія, тощо. Також для новинки пропонується пакет «Безпека +», що додатково включає в себе адаптивний круїз-контроль АСС та інші розширені функції.

Оновлений Opel Astra пропонується в Україні з двома двигунами на вибір покупця: бензиновий 1.2 PureTech або дизельний 1.5 BHDi. Обидва генерують 130 кінських сил та працюють у парі з сучасною 8-швидкісною автоматичною трансмісією. Крім того, покупці можуть обрати бажану комплектацію – Edition або Elegance – та додати до неї певні опції.

Вартість автомобіля починається від 969 900 грн.


Не пропустіть