Toyota представила спеціальну версію хетчбека Corolla (Фото)

Японська компанія Toyota представила нову лімітовану версію спортивного хетчбека GR Corolla – Circuit Edition. Автомобіль 2024 модельного року буде випущений обмеженим тиражем.

Як передає MMR, про це повідомляє прес-служба японської марки.

Нова Toyota GR Corolla Circuit Edition буде доступна у двох кольорах: новому блакитному Blue Flame та білому Ice Cap. Серед основних особливостей версії — 18-дюймові колісні диски, синій рядок в оздобленні салону, алюмінієві вставки в передніх та задніх колісних арках та трохи інший дизайн повітроводів. Крім того, хетчбек опуклий вентильований капот, глянсово-чорну решытку радіатора і дещо незграбну світлодіодну оптику.

У салоні встановили спортивні сидіння з обробкою із замші та синтетичної шкіри Brin Naub з синіми акцентами, оригінальна ручка перемикання передач GR та аудіосистема JBL Premium Audio з вісьмома динаміками та підсилювачем вже у стандартній комплектації.

На ринку Toyota GR Corolla Circuit Edition 2024 модельного року з’явиться до кінця поточного року. Більш детальну інформацію про спецверсію, включаючи ціни та технічні параметри, виробник пообіцяв розкрити пізніше.

Як повідомлялось, Toyota представила ювілейну версію спорткара Supra.


Не пропустіть