Toyota офіційно представила кросовер Toyota C-HR нового покоління (Фото)

Компанія Toyota представила кросовер C-HR другої генерації, провісником якого був концепт Prologue, показаний у грудні 2022 року. Автомобіль очікувано змінився зовні і в цілому став набагато сучаснішим, ніж був раніше.

Дизайном «другої» C-HR схожий на моделі «електричного» сімейства bZ: у цьому плані його зробили різкішим, динамічнішим і спортивнішим. Боковини стали трохи масивнішими і «м’язистішими», ліхтарі об’єдналися тонкою світлодіодною смугою, а передня частина кузова з незвичайними фарами вийшла гостроносою і тепер трохи нагадує «рибу-молот».

Салон перероблений повністю, і тепер у ньому відразу два екрани: цифрова панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма і такий же за розміром сенсорний екран мультимедійного комплексу. Найдорожчі версії матимуть проекцію на лобовому склі, панорамний дах, топову акустику JBL, атмосферне підсвічування з 64 кольорами та ряд інших «преміальних» опцій.

У моторній гамі – лише гібриди. Принаймні, у Європі їх буде аж три, причому як із переднім, так і з повним приводом. Найдоступніші версії отримають зв’язку з 1,8-літрового ДВЗ на передній осі та електромотора із загальною віддачею 140 кінських сил. У проміжному варіанті йде та ж схема, але з 2,0-літровим мотором і сумарною потужністю 198 к.с., а очолює лінійку повнопривідний гібрид, що заряджається, на 223 сили.

Ціни на нову Toyota C-HR поки що не названі, але прийом замовлень вже відкрито.


Не пропустіть