Lexus представив оновлений седан Lexus ES (Фото)

Компанія Lexus представила оновлений Lexus ES для американського ринку. В топовій комплектації моделі з’явилися нові 18-дюймові диски, а оснащення поповнилося опціональним пакетом електроніки.

Як стало відомо, пакет Technology Packag доступний за доплату навіть у базовій версії Base і включає просунуту версію мультимедійної системи з 12,3-дюймовим сенсорним екраном, проекційний дисплей, голосовий асистент і можливість «хмарного» оновлення програмного забезпечення.

У свою чергу, нові 18-дюймові диски з оздобленням Vapor Chrome стали прерогативою топової комплектації Ultra Luxury, а покупці версії Luxury зможуть замовити і встановити їх опціонально.

У моторній гамі, як і раніше, залишаються три силові установки: базовий 2,5-літровий атмосферний мотор на 207 «коней», 3,5-літровий двигун V6 потужністю 306 к.с. і «гібрид» на базі 2,5-літрового двигуна.

Перші Lexus ES 2024 модельного року надійдуть до американських дилерів до кінця літа. Ціни вже відомі: вони починаються від 43 190 доларів. Для порівняння, актуальна версія седана коштує щонайменше на 700 доларів дешевше.


Не пропустіть