З’явилися подробиці про Skoda Superb і Kodiaq 2024 (Фото)

Напередодні презентацій Skoda Superb і Kodiaq, запланованих цієї осені, чеський виробник опублікував офіційні зображення салонів, які демонструють абсолютно нові елементи.

Про це повідомляє MMR із посиланням на Motor1.

Обидва автомобілі отримали масивний дисплей, як і багато інших нових моделей, зберегли кілька звичайних кнопок, а також отримали три ручки із вбудованими екранами діаметром 1,25 дюйма (32 мм). Вони називаються Smart Dials та забезпечують доступ до різних налаштувань.

Функціональність екранів залежить від рівня оснащення. Дві зовнішні поворотні кнопки регулюють температуру в салоні, а також обігрів/вентиляцію сидінь водія та переднього пасажира. Центральна ручка має кілька функцій, включаючи гучність, швидкість вентилятора, напрямок повітря, інтелектуальний кондиціонер, масштабування карти та режими водіння. Натискання на центральний диск дозволяє користувачеві перемикатися між функціями, це можна налаштувати через меню інформаційно-розважальної системи.

Superb та Kodiaq 2024 року отримають 13-дюймовий сенсорний екран, а також 10-дюймову цифрову панель приладів, доповнену проекційним дисплеєм.

У салоні авто буде до чотирьох портів USB-C з вихідною потужністю 45 Вт, масажні сидіння та оббивку, повністю виготовлену з переробленого поліестеру.

Superb та Kodiaq надійдуть у продаж у 2024 році і, ймовірно, стануть останніми новими автомобілями компанії з двигунами внутрішнього згоряння.