Jeep презентував позашляхову версію Avenger 4xe (Фото)

Jeep Avenger 4xe отримав оновлений дизайн, міцніші шини та покращене шасі. М’яка гібридна установка включає 1,2-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 134 к.с., а також два електродвигуни по 28 к.с. кожен.

Avenger 4xe є першою повнопривідною версією цього компактного позашляховика в Європі. Система приводу передає потужність на всі чотири колеса через 6-ступеневу автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням, забезпечуючи оптимальний розподіл потужності. При швидкості понад 30 км/год задній електродвигун переходить у режим очікування, а при швидкості понад 90 км/год повністю вимикається для підвищення ефективності.

Модель Avenger 4xe оснащена чотирма режимами Selec Terrain: Auto, Snow, Sand&Mud та Sport. Режим Sport дозволяє розганятися до 100 км/год за 9,5 секунд з максимальною швидкістю 194 км/год. Крім того, шасі було удосконалено для поліпшення позашляхових характеристик, включаючи задню підвіску Multilink і збільшений дорожній просвіт до 210 мм.

Дизайн Avenger 4xe вирізняється оновленим переднім бампером з додатковим захисним облицюванням та вищими протитуманними фарами. Комплектації Upland та Overland будуть доступні для замовлення в Європі у четвертому кварталі 2024 року.


Не пропустіть