Volkswagen оновив свій компактний пікап (Фото)

Німецький автовиробник Volkswagen представив оновлений компактний пікап Saveiro. Модель отримала вдосконалений мотор та перероблену зовнішність.

Про це повідомляє Motor1.com.

Оновлений пікап відрізняється від попередника більш високою лінією капота, іншою решіткою радіатора з хромованою смугою, що проходить через фари, і масивними арками для коліс з 15-дюймовими дисками. Пікап буде доступний у п’яти кольорах кузова, включаючи сіро-зелений, темно-сірий, білий, чорний та сріблястий.

Новинка буде доступна у чотирьох комплектаціях. Уже в базовому оснащенні модель отримає задні парктроніки, електронну систему стабілізації, систему допомоги підйому та дискові гальма. А нова топова комплектація Extreme зможе похизуватися оригінальними колісними дисками, чорною емблемою на середній стійці, матовою чорною смугою, що з’єднує задні ліхтарі, та наклейками на капоті та з боків. У салоні будуть встановлені шкіряні сидіння, інформаційно-розважальна система із сенсорним дисплеєм та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, а також чотирма динаміками.

Незалежно від обраної комплектації під капотом у Volkswagen Saveiro комплектуватимуться 1,6-літровим чотирициліндровим атмосферним бензиновим двигуном потужністю 116 к.с.. Мотор поєднуватиметься із п’ятиступінчастою МКПП.

Оновлений Volkswagen Saveiro надійде у продаж до кінця поточного року. Ціни поки що не оголошені.


Не пропустіть