Найбільш знаменита марка Volkswagen прощається з механічною трансмісією (Фото)

Нещодавно відбулася прем’єра Volkswagen Golf GTI 380 2024, ексклюзивність якого багато в чому полягає в оснащенні, а саме в трансмісії. Справа в тому, що дана версія хетчбека є останньою, де буде доступна механічна коробка перемикання передач. Надалі такої КПП автомобіль не матиме. Як повідомляється, «механіка» виключена навіть у Golf R.

Отже, Volkswagen Golf GTI 380 є символом відходу від класичної МКПП, яка в даному випадку являється шестиступеневою. Крім цього, у автомобіля є ряд візуальних особливостей. Звісно, багато в чому зроблено акцент на декорі. Повідомляється, що для хетчбека є кілька колірних рішень, хоча особливо виділяється графітовий сірий металік. В екстер’єрі також варто відзначити червоні вставки по кузову, 19-дюмові колеса та дах із корпусами дзеркал, виконаних у темній гамі.

Що стосується внутрішнього оздоблення, то тут також модернізації мають декоративний характер. Зокрема, важіль трансмісії зроблено у форматі м’яча для гольфу, що дуже символічно. Крісла отримали класичний формат виконання з оздобленням з якісної тканини. В іншому оснащення хетчбека залишилося тим самим.


Не пропустіть