Почалися продажі рамного позашляховика Haval дешевше $17 тисяч (Фото)

У Китаї розпочалися продажі рамного позашляховика Haval H5 нового покоління. На вибір є версії з бензиновим та дизельним моторами, найдоступніша з яких коштує 122 800 юанів, це менше 17 тисяч доларів за поточним курсом.

Найдоступніша версія оснащуватиметься 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 197 к.с. та заднім приводом. У виконань дорожче є 8-ступінчаста АКПП, але з нею може поєднуватися потужніша версія цього двигуна, що видає 224 к.с. і 385 Нм крутного моменту.

Для покупки також доступні версії з повним приводом, що жорстко підключається (замість заднього). Цей варіант поєднується виключно з 224-сильним бензиновим або 2,0-літровим дизельним мотором, а пару останньому складає або 6-ступінчаста «механіка» або 8-ступінчастий «автомат».

В оснащенні топ-версій є цифрова панель приладів і мультимедійна система з 12,3-дюймовим сенсорним екраном, проте салон завжди п’ятимісний, а кліматичною установкою завжди виступає звичайний кондиціонер.

На українському ринку бренд Haval представлений кількома моделями, серед яких – кросовер-бестселер Н6, комфортний міський – Jolion, гібридна версія Н6 HEV, сучасне спорт-купе Haval Н6 GT та позашляховик Dargo із розширеними можливостями руху по бездоріжжю.


Не пропустіть