Представлено новий Volkswagen Golf. Він коштує майже 40 000 доларів (Фото)

У Великій Британії презентували Volkswagen Golf Black Edition. Новинка уже надійшла у продаж за ціною від 39895 доларів.

Black Edition займає проміжне положення між моделями R-Line та GTE у лінійці Golf на британському ринку. Він оснащений 18-дюймовими чорними колесами у стилі, який VW називає Bergamo.

Black Edition також поставляється з додатковим зимовим пакетом, який включає підігрів передніх сидінь та шкіряне кермо з підігрівом. Автомобіль також оснащений камерою заднього огляду та фарами LED Plus. Заднє скло тоноване.

У німецькому концерні стверджують, що обладнання Black Edition зазвичай коштує 3616 доларів для моделі R-Line у Великій Британії. Однак ця модель коштує на 1871 долар дорожче за стандартну версію, тому є більш вигідним варіантом.

Покупці можуть обрати із трьох моторів. Це може бути 1,5-літровий двигун із турбонаддуванням потужністю 148 к.с. із шестиступінчастою механічною трансмісією. М’яка гібридна версія цієї установки поставляється із семиступінчастою АКПП. Також передбачений 2,0-літровий двигун з турбонаддуванням віддачею 187 к.с., АКПП та повним приводом 4Motion.

Як повідомлялось, оновлений Volkswagen Golf 2024 уперше показали без камуфляжу. Світлини новинки були зроблені під час пресконференції бренду.


Не пропустіть