Ford представив оновлений пікап F-150 (Фото)

Компанія Ford представила оновлену версію F-150. Наразі ця модель є найпопулярнішим пікапом у США. Продажі новинки стартують на початку наступного року.

Після рестайлінгу автівка сильно змінилася зовні. Так, пікап отримав нову решітку радіатора з різними візерунками (оформлення залежить від версії моделі), двоярусну передню оптику та агресивні бампери. Однак головним новаторством став задній борт із технологією Pro Access – для більш швидкого та зручного доступу до вантажу. Невеликі дверцята можуть відкриватися на кут від 37 до 100 градусів.

У салоні оновленого пікапа встановлено 12-дюймовий екран мультимедійної системи та проекційний дисплей. Також водієві доступний фірмовий пакет систем допомоги водієві BlueCruise.

Базові версії F-150 тепер обладнані 2,7-літровим бензиновим турбодвигуном віддачею у 325 к.с.. При цьому 3,3-літровий агрегат V6 зник із лінійки двигунів. Також модель можна придбати з 3,5-літровим мотором V6 та гібридним приводом, а також 5,0-літровим агрегатом V8. Крім цього, клієнтам запропонують заряджену версію із 5,2-літровим мотором V8 і потужністю понад 700 «коней».


Не пропустіть