Представлено оновлений позашляховик Nissan Pathfinder (Фото)

Концепт Nissan Pathfinder, який дебютував на Шанхайському автосалоні 2023 року у квітні минулого року, перетворився на серійний автомобіль. Про це свідчать світлини, що з’явилися у Міністерстві промисловості та інформатизації Китаю. Позашляховик повністю відрізняється від американського Nissan Pathfinder, а його виробництвом займеться підприємство Dongfeng Nissan.

Зовнішній дизайн позашляховика точно повторює концепт-кар. Єдиним винятком є змінені світлодіодні фари і задні ліхтарі, які отримали більш традиційну графіку. Фотографій салону поки немає, але відомо, що автомобіль отримає трирядне 7-місне компонування.

Китайський Nissan Pathfinder має довжину 5130 мм, ширину 1981 мм та висоту 1767 мм. Він на 109 мм довший ніж Nissan Pathfinder R53, що випускається в США, і на 14 мм довше, ніж Toyota Grand Highlander.

Автомобіль використовує платформу D Nissan замість сучаснішої архітектури CMF-CD. Колісна база розміром 2900 мм ідентична як у американського Pathfinder, так і механічно пов’язаного з ним Infiniti QX60.

Позашляховик отримав 2-літровий 4-циліндровий двигун з турбонаддуванням потужністю 248 кінських сил.

Dongfeng Nissan Pathfinder надійде у продаж у Китаї до кінця 2023 року.


Не пропустіть