Nissan запускає продажі нового седана за $16 тисяч (Фото)

Компанія Nissan запускає продажі седана Nissan Versa 2024 модельного року. Новинка стала найдешевшим новим автомобілем у США.

Оновлена модель Nissan Versa відрізняється іншою решіткою радіатора, новими 17-дюймовими колісними дисками у комплектації RS та новим відтінком кузова Grey Sky Pearl. Крім цього, автомобіль отримав новий пакет S Plus з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

На відміну від інших бюджетних седанів Nissan Versa 2024 вирізняється багатим оснащенням та сучасними технологіями безпеки. Так, вже «у базі» є система автоматичного екстреного гальмування з виявленням пішоходів, функція попередження про вихід зі смуги руху та система керування далеким світлом. Також є інтелектуальний круїз-контроль.

Вартість базової комплектації Nissan Versa S з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач становить 16 130 доларів. Та ж версія, але з варіатором XTronic CVT обійдеться у 17800 доларів. За 19 420 доларів пропонується комплектація Nissan Versa SV, а топова версія Versa SR коштуватиме 20 140 доларів.

Раніше повідомлялось, що Nissan зніме з виробництва два седани – Altima та Versa.


Не пропустіть