Toyota представила потужний пікап з рекордною вантажопідйомністю (Фото)

Японська компанія Toyota оголосила про вихід спеціальної версії пікапа Toyota Hilux під назвою Hilux GR Sport II. Продажі новинки стартують у першому півріччі 2024 року.

Новий Toyota Hilux сс подвійною кабіною відрізняється покращеною керованістю та стійкістю, найвищою у своєму класі вантажопідйомністю (1000 кг) та буксируванням (3500 кг), а також збільшеною колісною колією – на 140 мм спереду та на 155 мм ззаду в порівнянні зі звичайним Toyota Hilux .

Зовні Toyota Hilux GR Sport II виділяється новими 17-дюймовими колісними дисками, червоними гальмівними дисками, пофарбованими в чорний колір накладками на колісні арки, чорною сітчастою решіткою радіатора з класичним логотипом Toyota, а також порогами, дзеркалами, дверними ручками та заднім бам чорний колір. Доповнюють дизайн характерні логотипи GR Sport на кузові та сріблястий захист днища.

Інтер’єр пікапа виконаний у чорних тонах із яскравими червоними акцентами, включаючи червоні контрастні ремені безпеки. У салоні встановили спортивні сидіння з чорної замші та шкіри зі срібною строчкою та перфорацією.

Рушійною силою авто залишився 2,8-літровий дизельний двигун, що видає 204 к.с. і 500 Нм максимального крутного моменту. мотор поєднується із 6-стиступінчастою АКПП.


Не пропустіть