Nissan оновив один із своїх седанів (Фото)

Японська компанія Nissan представила оновлений седан Nissan Sunny, призначений для ринків близькосхідних країн. Модель 2024 року відрізняється оновленим дизайном, набором передових опцій та покращеними характеристиками.

Nissan introduces new 2024 Nissan Sunny in the Middle East

Так, у автомобіля змінилась передня панель у салоні і решітка радіатора. З’явився новий логотип Nissan та оригінальні колісні диски. Автомобіль буде доступний у восьми кольорах кузова і п’яти варіантах тканинної або шкіряної обробки салону.

У продаж оновлений Nissan Sunny надійде в п’яти комплектаціях з низкою інноваційних функцій Nissan Intelligent Mobility, включаючи систему Nissan Safety Shield 360 для комплексного захисту з функцією інтелектуального екстреного гальмування, опцію оповіщення водія про сліпі зони та перехресний рух. Також серед опцій згадуються інформаційно-розважальна система з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, камера заднього огляду, світлодіодна оптика, новий інтелектуальний ключ і аудіосистема з шістьма динаміками.

Рушійною силою авто є 1,6-літровий чотирициліндровий двигун DOHC на 118 «коней» і 149 Нм крутного моменту. Мотор поєднується із варіатором Xtronic CVT.