Mini представила новий гібридний кросовер (Фото)

Марка MINI представила MINI Countryman S ALL4 – свою найбільшу модель. Кросовер отримав інтелектуальну систему повного приводу, збільшений внутрішній простір та потужніший мотор.

Завдяки потужному 4-циліндровому бензиновому двигуну і спортивному дизайну новий MINI Countryman S ALL4 встановлює нові стандарти у своєму сегменті, зазначили у компанії.

MINI Countryman S ALL4 зберіг відомий дизайн, але при цьому виглядає свіжіше за рахунок нової восьмикутної решітки радіатора, коротких звисів, витягнутого контрастного даху та оригінальної оптики.

Автомобіль отримав гібридну силову установку типу «м’який гібрид», в якій 2,0-літрова бензинова «турбочетвірка» поєднується з 48-вольтовим стартер-генератором і видає 218 к.с. (360 Нм). Система повного приводу ALL4 забезпечує моделі помітне збільшення тяги, безпеки, стійкості на дорозі та маневреності. Завдяки швидкому та точному електронному управлінню крутний момент розподіляється між передніми та задніми колесами при необхідності в різних дорожніх та погодних умовах. Попереду у новинки встановлена підвіска типу McPherson, а ззаду традиційна багатоважільна конструкція.

Автомобіль отримав панорамне скління даху, передню панель з двоколірною тканинною обробкою, високоякісні комфортабельні сидіння та атмосферне регульоване підсвічування.

Кросовер буде доступний у чотирьох комплектаціях: Essential, Classic, Favored, John Cooper Works.


Не пропустіть