Geely підготував унікальний бізнес-седан Galaxy E8 з 45-дюймовим екраном (Фото)

У Піднебесній представили електрокар Galaxy E8 – бізнес-седан нового суббренду Geely. Ключова фішка цієї моделі – великий 45-дюймовий дисплей на всю ширину передньої панелі. Це єдиний 8К-екран з тонкими рамками та товщиною менше сантиметра.

Базовий седан може подолати без підзарядки до 550 км, а у топовій версії – 665 км. У седана в оснащенні буде силова установка потужністю 272 к.с., 343 Нм, яка працюватиме із заднім приводом. Крім того, будуть версії з повним приводом та агрегатом з віддачею 422 к.с., 710 Нм. В електрокарі встановлено дві тягові батареї на 62 або 76 кіловат-годин. До «сотні» автомобіль розганяється лише за 3,49 секунди.

Усю інформацію про модифікації Geely розкриє лише у січні 2024 року. При цьому зараз відомо, що в електрокарі буде панорамний дах, автопілот із лідаром, електрорегулювання сидіння. У салоні електрокара Galaxy E8 на всю ширину передньої панелі встановили великий 45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 8К, на якому можна дивитися відеоролики, а також грати у відеоігри за допомогою джойстиків. Окрім цього, пасажири можуть активувати тривимірний робочий стіл.

В даний час відома лише стартова вартість, яка починається від 188 000 юанів. Офіційний продаж Galaxy E8 за межами Піднебесної може розпочатися в другому півріччі 2024 року.