Оновлений Genesis G80 повністю розсекречений (Фото)

Оновлений Genesis G80 повністю розсекречено. Якщо в середині грудня Genesis тільки поділилася офіційними фото рестайлінгової моделі, то тепер все розкрито: перераховані мотори та версії для південнокорейського ринку, а також оголошена вартість – від 58 900 000 вон, що становить $45500.

Седан Genesis G80 оновився за аналогічним сценарієм, що і кросовер GV80. Він отримав світлодіодну оптику Two-Line з технологією мікролінз та широкоформатний дисплей на органічних світлодіодах, який з’єднав панель приладів і дисплей медіакомплексу. У решітці радіатора з’явилася подвійна сітка, запропоновані 20-дюймові диски нового дизайну, а до палітри кольорів кузова додано коричневий відтінок Bruclean Brown.

Оновлена модель G80, як і раніше, доступна в Південній Кореї з турбованим агрегатом об’ємом 2,5 літра потужністю 304 к.с. або з бітурбованим V6 об’ємом 3,5 літра з віддачею 380 к.с. Обидва двигуни йдуть у парі з 8-швидкісною АКПП, заднім або повним приводом. З нововведень – покращені налаштування підвіски, за рахунок чого машина стала комфортнішою.

У гамі є і топовий G80 Sport, для якого передбачено повнокероване шасі з механізмом, що підрулює, задніх коліс і диференціал e-LSD.