Mansory знайшла, як покращити зовнішній вигляд свіжого покоління BMW 7-Series (Фото)

BMW 7-Series з новими бамперами, капотом, спойлером на даху представило тюнінг-ательє Mansory

Минулого року відбувся дебют нового покоління BMW 7-Series, а через рік для флагманського седана баварського бренду запропонували набір тюнінгу. За роботу над моделлю взялися інженери ательє Mansory, які традиційно для своїх проектів приділяють головну увагу зовнішньому вигляду транспортного засобу. Заявлено і модернізацію салону, але про втручання в силову установку німецька компанія поки що не розповідала. Не виключено, що технічні модернізації буде оголошено пізніше.

Седан отримав вуглепластикові аеродинамічні обвіси, що складається з переднього і заднього бамперів, порогів, решітки радіатора, капота, спойлерів на кромці даху і кришці багажного відділення, дифузора, накладок на дзеркала заднього виду.

Повідомляється, що елементи не тільки повинні формувати брутальніший екстер’єр, але й покращувати аеродинамічні характеристики. Доповнює такий зовнішній вигляд комплект 22-дюймових дисків FD.15 Black Diamond із червоними акцентами. Шоу-кар нагородили багатим карбоновим декором інтер’єру, а також перешитим у темно-сіру шкіру з червоним простором оформленням салону.