Volkswagen представив оновлений Polo (Фото)

Volkswagen Polo 2024 представили офіційно. Замовлення на новинку вже приймають, при цьому перша партія моделей буде доставлена покупцям вже у лютому.

Модельний ряд Polo 2024 був скорочений до трьох моделей з автоматичною коробкою передач – 85TSI Life, 85TSI Style і GTI, що виключило з лінійки модель 70TSI Life з п’ятиступінчастою механічною трансмісією.

Ціни на нові моделі також зросли, нижче представлені ціни в Австралії:

  • Polo 85TSI Life – 19 800 доларів США;
  • Polo 85TSI Style – 21 800 доларів США;
  • Polo GTI – 27 100 доларів США.

Однією з особливостей нової моделі є те, що системи контролю сліпих зон, попередження про рух заднім ходом і активного захисту пасажирів повертаються в Polo Style. На кермо Polo GTI також повернулися фізичні кнопки, замінивши сенсорні кнопки, які легко реагували на випадкові дотики.

Передньопривідні моделі Polo Life та Style оснащені 1,0-літровим трициліндровим бензиновим двигуном із турбонаддуванням, максимальною потужністю 115 к.с. і максимальним крутним моментом у 200 Нм. Мотор працює з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Флагманська модель Polo GTI оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим турбодвигуном та максимальною потужністю 200 к.с./320 Нм у поєднанні з шестиступінчастою АКПП із подвійним зчепленням та переднім приводом.

Базова версія поставляється із 15-дюймовими легкосплавними дисками, автоматичними світлодіодними фарами та датчиками дощу. В салоні встановлена 8-дюймова комбінація приладів, 8-дюймовий сенсорний інформаційно-розважальний екран, є підтримка Apple CarpPlay і Android Auto, бездротової зарядки, сім подушок безпеки, автоматичне екстрене гальмування з виявленням пішоходів і велосипедистів, система допомоги при утриманні смуги руху.


Не пропустіть