Volkswagen представив найбільший Tiguan в історії (Фото)

Китайський Мінпром опублікував живі світлини та характеристики абсолютно нового Volkswagen Tiguan L Pro. Під таким позначенням у КНР продаватиметься «розтягнутий» Tiguan третьої генерації, який дебютував у Європі восени минулого року.

Габарити кросовера складають 4735 х 1859 х 1682 мм при довжині колісної бази 2791 мм – він на 9 мм ширший за нинішній Tiguan L і на 20 мм вище. Для порівняння, габарити та колісна база європейського Tiguan третього покоління – 4551 х 1842 х 1640 мм та 2681 мм відповідно. Подейкують, що китайський Tiguan L Pro з’явиться у Європі як новий Tiguan Allspace.

На відміну від семимісного Tiguan L, новий Tiguan L Pro чомусь заявлений як п’ятимісний. Можливо, семимісну версію сертифікують пізніше.

Для китайського авто заявлений 2,0-літровий бензиновий двигун у двох варіантах потужності: 186 та 220 кінських сил. Обидва мотори працюють спільно із 7-ступінчастим «роботом», а повний привід буде доступний лише в топових версіях. Пізніше моторну гаму має поповнити «м’який» гібрид на базі 1,5-літрового бензинового двигуна.

В Україні актуальна версія кросовера Volkswagen Tiguan доступна за ціною від 1,6 млн грн.