Новий кросовер популярної в Україні марки за $20 000 показали на фото

Кросовер Chevrolet Equinox, що є найпопулярнішим автомобілем марки, піддали плановому оновленню.

Рестайлінгова модель виглядає брутальніше, пише «Автоцентр». Має більш квадратний вигляд з вираженими колісними арками і більш плоским дахом. А ще Equinox трохи приріс у розмірах і досягає завдовжки 4653 мм при колісній базі 2730 мм. Ширина та висота – 1902 та 1667 мм відповідно. Вихлопна система авто тепер прихована, а їздить він на 17-дюймових колісних дисках.

Кросовер буде доступний у комплектаціях LT, RS та Activ. Старі LS, LT1, LT2 та Premier пішли в історію. У комплектації Activ Equinox отримає двоколірний кузов, де дах білий. Варіант RS отримав 19-дюймові колеса й також двокольорове забарвлення, але дах не білого, а чорного кольору.

В оснащення оновленого кросовера увійшла 11-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 11,3-дюймовим екраном і підтримкою Google, адаптивний круїз-контроль, сидіння і рульове колесо з підігрівом. Також розширено перелік систем допомоги водієві.

У продаж новинка, яку у компанії позиціонують як конкурент Honda CR-V і Toyota RAV4, надійде в середині року. Ціни очікуються в діапазоні від 20 000 до 30 000 доларів.