Британці підготували електричну альтернативу “Гелендвагену” (Фото)

Під час виставки в Лондоні відбулася пряма трансляція, на якій британський виробник автомобілів INEOS публічно презентував свою третю модель – перший електромобіль Fusilier. Цей новий автомобіль, створений на основі концепції свого попередника Grenadier, обіцяє змінити уявлення про сучасну мобільність.

Фусилієр, як менша версія військового транспортера Grenadier, буде доступний у варіантах з електроприводом BEV та BEV+, щоб задовольнити потреби різних клієнтів. Інженери INEOS розробили Fusilier, натхненим своїми більшими братами, звертаючи увагу на класичний дизайн і підвищені позашляхові можливості.

Попри те, що Fusilier повністю електричний і може проїхати до 400км, команда розробників також зазначила, що працюють над альтернативним послідовним гібридом з бензиновим мотор-генератором, яки дозволить збільшити далекобійність на 270 км. Власники Fusilier матимуть можливість вибрати між різними варіантами трансмісії, які гарантують оптимальну продуктивність та дальність подорожей.

Інформація про об’єм батареї, тип заряджання та хімічний склад поки що залишається поза увагою, проте компанія обіцяє розкрити всі деталі під час офіційного запуску моделі і початку продажів. INEOS Fusilier був розроблений у співпраці з компанією Magna International і, ймовірно, буде виготовлятися на заводі Magna Steyr в Австрії, де вже виробляються такі відомі моделі, як Mercedes G-Wagon та Fisker Ocean.