Новий Renault 4 продемонстрували на зимових тестуваннях (Фото)

Лука де Мео призначив дату презентації нового електромобіля Renault 4, який стане кросовером наступного покоління. Довжина моделі трохи більша за чотири метри, а фари оснащені Full LED технологією.

Лука де Мео призначив дату презентації нового електромобіля Renault 4, який стане кросовером наступного покоління. Довжина моделі трохи більша за чотири метри, а фари оснащені Full LED технологією. Стратегічно розміщені панелі зберігають мінімалістський дизайн бренду.

Екстер’єр автомобіля характеризується незграбними лініями та високим лобовим склом, яке відсилає до концепції R 4ever Trophy Concept 2022 року. Шпигунські фото також показують інтер’єр з великим екраном, запозиченим у нового Renault 5.

Renault 4 буде представлений на Паризькому автосалоні і надійде у продаж на початку 2025 року. Автомобіль буде доступний у чотирьох варіантах комплектації з електродвигуном потужністю до 120 к.с., переднім приводом та акумулятором на 400 кілометрів ходу.

Також важливо згадати, що Renault має намір представити перший у світі електричний водний мотоцикл на автосалоні в Женеві.