Бренд MG показав новий гібридний автомобіль, який має стати «світовим бестселером» (Фото)

На Женевській автовиставці презентували новий MG3. Третя генерація компактної моделі В-класу вийде на європейський ринок вже у березні.

Оновлений хетчбек має значно виразніший вигляд, ніж його попередник. У нього широка радіаторна решітка, розкосі діодні фари та виражений «ніс». Капот та боковини рельєфні.

У салоні авто з’явилися покращені матеріали оздоблення, а на передній панелі встановлено два дисплеї – 7-дюймову віртуальну панель приладів та 10,25-дюймовий сенсорний екран мультимедіа.

У списку оснащення базової комплектації значаться кондиціонер, парктронік, камера та навігацію. Найдорожчий варіант моделі отримав оздоблення штучною шкірою, безключовий доступ, камери кругового огляду, підігрів крісел та керма. Усі версії мають адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання у смузі руху та контроль «сліпих» зон.

Оновлений MG3 дебютував у потужній гібридній версії на 192 кінські сили. До складу установки увійшли 1,5-літровий бензиновий двигун та електромотор. Трансмісія – 3-ступінчаста АКПП.

Автомобіль коштуватиме від 20 000 євро.

За словами Чжао Айміня, заступника генерального директора SAIC International, глобальні продажі бренду MG минулого року досягли 840 000 автомобілів. У 2024 році бренд збирається подолати показник в 1 мільйон проданих машин. Також топ-менеджер заявив, що MG3, за прогнозом самої компанії, стане ще одним світовим бестселером після MG4 EV.


Не пропустіть