Офіційно анонсовано найпотужніший Porsche Taycan в історії

Porsche анонсувала запуск нової версії свого електричного седана Taycan, який обіцяє стати найдинамічнішим у лінійці. Новинка, що отримала назву Taycan Turbo GT, буде представлена 11 березня о 15:00 за київським часом. За попередньою інформацією, ця модель вже встигла показати вражаючі результати, випередивши Tesla Model S Plaid на Нюрбургрингу на 18 секунд і поступившись лише 3 секундами рекордсмену серед електромобілів Rimac Nevera.

Спортивна версія Taycan, яку вже неодноразово зауважували під час тестів, зможе похвалитися потужністю близько 1000 кінських сил. Очікується, що такої продуктивності буде досягнуто за рахунок використання двох або трьох електромоторів. Однак не тільки потужний агрегат виділить Taycan Turbo GT серед інших моделей.

На основі шпигунських знімків можна припустити, що екстер’єр автомобіля буде доповнений великим заднім спойлером, а також покращеною аеродинамікою під кузовом. Крім того, слід очікувати спеціальні налаштування підвіски, карбон-керамічні гальма та унікальні колеса з високошвидкісними шинами.

В інтер’єрі передбачається наявність сидінь Recaro, а також додаткові елементи оздоблення з алькантари та вуглецевого волокна. Поки що немає чітких зображень салону, але до офіційної прем’єри залишився всього тиждень, і скоро всі деталі стануть відомі.