Mercedes-AMG представив новий потужний гібрид (Фото)

Німецька компанія Mercedes-Benz представила нове «заряджене» сімейство Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+. Це седан і хетчбек з гібридною силовою установкою, які здатні прискорюватися до «сотні» за 4 секунди.

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+ оснащений 3,0-літровою рядною «турбошісткою», яка, поєднуючись із синхронним електромотором, сумарно видає 430 кВт (585 к.с.) та 750 Нм крутного моменту. До «сотні» автомобіль може розганятися 3,8 секунд, а його максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 280 км/год.

Зовні гібридний Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+ має характерні для AMG-моделей решітку радіатора з вертикальними ламелями та підсвічуванням, широкі передні крила, потужний повітрозабірник. У стандартній комплектації автомобіль оснащується 19-дюймовими литими дисками, а як опція доступні 20-дюймові литі диски і 21-дюймові ковані.

Також вже в базовому виконанні нова модель Mercedes-AMG має салон з обробкою із сірого ясеня, мультимедійний комплекс, обтягнуте шкірою Nappa мульти-кермо і спортивні сидіння, які можуть похвалитися електричними регулюваннями та обробкою, що складається зі штучної шкіри Artico та мікроволокна Microcut з контрастним червоним рядком.