В Україні виготовили сучасний 5-тонний самоскид (Фото)

Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив черговий 5-тонний самоскид з тристороннім розвантаженням. Про це повідомила пресслужба виробника.

«На базі FOTON AUMARK 1108 зроблено черговий 5-тонний самоскид з тристороннім розвантаженням кузова місткістю 11 м3. Цей проєкт реалізовано із офіційним дистриб’ютором FOTON в Україні – ТОВ “Сучасні вантажівки”», – йдеться у повідомленні.

Самоскид призначений для перевезення сільськогосподарської продукції, а також сипких будматеріалів – піску, щебеню тощо.

Модель оснащена 3,8-літровим турбодизельним двигуном Cummins потужністю у 151 кінську силу та 491 Нм крутного моменту. Мотор поєднується із 6-ступінчастою механічною трансмісією.

У списку оснащення значаться електросклопідйомники, центральний замок, дзеркала з електрообігрівом, кондиціонер, протитуманні фари та радіо MP3.

Раніше Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав енергетикам партію нових автовишок найпопулярнішої в Україні моделі COMET 19 | 2 | 14 HQ на базі повнопривідних шасі IVECO Daily 55S18 4×4.


Не пропустіть