Opel представив оновлений кросовер Grandland (Фото)

Німецька компанія Opel представила новий компактний кросовер Grandland, який надійде у продаж восени. Автомобіль пропонуватиметься як у гібридному, так і повністю електричному виконаннях.

Opel Grandland нового покоління виявився значно більшим за свого попередника. Так, довжина його кузова зросла на 173 мм і тепер становить 4650 мм, ширина – на 64 мм до 1905 мм, а висота – на 19 мм до 1660 мм. Колісна база збільшилася до 2784 мм, внаслідок чого на другому ряді сидінь стало просторіше, а об’єм багажника зріс на 36 літрів.

Новий кросовер примітний новим логотипом марки з підсвічуванням в стилі Vizor, оптикою Intelli-Lux Pixel Matrix HD і різкими обрисам колісних арок. У салоні встановили сидіння з бічною підтримкою, електроприводом, вентиляцією та навіть функцією масажу, інформаційно-розважальну систему з 16-дюймовим дисплеєм, а також окремий проекційний екран.

Автомобіль збудований на платформі STLA Medium від Stellantis та завдяки новій архітектурі, акумулятору ємністю до 98 кВт*год та енергозберігаючим опціям він може проїхати без підзарядки близько 700 км. Крім повністю електричної версії, новий Grandland також буде доступний у плагін-гібридному виконанні із запасом ходу на електротязі до 85 км за циклом WLTP та у вигляді «м’якого» гібрида із 48-вольтовим стартер-генератором.

В Україні актуальна версія кросовера Opel Grandland доступна за ціною від 1 047 300 грн.


Не пропустіть