Культовий універсал Audi отримає ювілейну версію на честь 25-річчя (Фото)

Audi відзначає 25-річчя свого культового універсала RS4, випускаючи спеціальну модель – RS4 Avant Edition 25 Years. Ця обмежена версія, доступна лише в кількості 250 екземплярів, має потужність 470 кінських сил та крутний момент 600 Нм, створена на честь першого RS4 Avant, що дебютував у 1999 році.

RS4 Avant Edition 25 Years оснащений 2,9-літровим V6 Biturbo двигуном, який розганяє автомобіль до 100 км/год за 3,7 секунди, що на 0,4 секунди швидше за стандартну версію. Максимальна швидкість досягає 300 км/год. Крім того, модель обладнана керамічними гальмами та спортивним вихлопом з матовими чорними насадками.

Спеціальна версія також має регульовані амортизатори і спортивний диференціал Quattro. Зміни торкнулися передньої підвіски, а також програмного забезпечення автоматичної коробки передач для ще більш швидкого перемикання.

Audi RS4 Avant Edition 25 Years буде представлений у трьох кольорах: Imola Yellow, Nardo Grey та Mythos Black. Автомобіль оснащений 20-дюймовими колесами з шинами Pirelli P Zero Corsa, з можливістю встановлення напівсліків P Zero Trofeo RS. Інтер’єр виконаний з матеріалів, що нагадують про оригінальний RS4 Sport, а цифрова панель приладів має білий фон, що відсилає до RS2.