Mercedes готує значні зміни в дизайні культового S-Class (Фото)

Фотошпигуни вперше зафіксували оновлений Mercedes S-Class, який має значні зміни в дизайні. Прототипи сильно замасковані, але помітно нову передню частину зі збільшеною решіткою радіатора. Очікується, що цей оновлений седан дебютує наступного року як модель 2026 року.

Основні зміни включають набагато вищу решітку радіатора і новий бампер із меншим центральним повітрозабірником. Прототипи також оснащені тимчасовими фарами, що свідчить про можливу появу оновлених освітлювальних приладів у серійній моделі. Задня частина автомобіля також замаскована, що натякає на новий бампер та оновлені задні ліхтарі.

Інтер’єр автомобіля залишається загадкою, але за чутками, очікуються великі зміни, включаючи нову панель приладів з дисплеєм Hyperscreen та екраном переднього пасажира. Офіційної інформації поки немає, але зміни в інтер’єрі, ймовірно, будуть значними.

Наразі про оновлену модель відомо небагато, але поточний S-Class пропонує широкий вибір двигунів, включаючи 3,0-літровий шестициліндровий рядний двигун з турбонаддувом (442 к.с.), 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом (496 к.с.), 6,0-літровий V12 з подвійним турбонаддувом (621 к.с.) і гібридний силовий агрегат із запасом ходу на електриці 74 км.