Канадці перетворили Brabus 800 в розкішний броньовик (Відео)

Канадська компанія Inkas Armored перетворила позашляховик Brabus 800 на розкішний броньовик. Базою для проекту став Mercedes-AMG G 63 другого покоління у версії Brabus 800. Візуально новинка зберегла стильний вигляд, оскільки броню інтегровано всередину автомобіля у вигляді капсули.

Автомобіль отримав рівень захисту BR6+, що забезпечує витримування одночасного підриву двох гранат DM51 і атак зі стрілецької зброї калібру 7,62 міліметра. Вся внутрішня частина машини захищена бронекапсулою, броньованими склами, протиосколковими накладками на дверях та броньованою перегородкою між салоном і багажником.

Для додаткової безпеки Inkas Armored встановила куленепробивні шини з полікарбонатними вставками, броньований паливний бак, бронезахист моторного відсіку та автоматичну систему пожежогасіння. Також передбачено захист випускної магістралі та радіатора.

Автомобіль оснащений камерами кругового огляду, системою нічного бачення, інтеркомом, сиреною та стробоскопами. Додаткове обладнання включає силові бампери, дотяги дверей та систему фільтрації повітря.

Під капотом залишився незмінний 4,0-літровий бензиновий турбомотор V8 потужністю 800 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту. Brabus 800 зберіг екстравагантний аеродинамічний обвіс та розкішний салон, забезпечуючи комфорт і безпеку на найвищому рівні.