Розсекретили інтер’єр популярного Mercedes-Benz GLE (Фото)

Mercedes-Benz готується до другого рестайлінгу свого популярного кросовера GLE. Фотошпигуни зафіксували прототипи в русі, в тому числі й інтер’єр без маскувальної плівки. Основна концепція з об’єднаними екранами віртуальної панелі приладів та медіасистеми залишиться, але монітори стануть більшими, а перед пасажиром може з’явитися окремий тачскрин, аналог системи Hyperscreen.

Модель GLE випускається з 2018 року, а перший рестайлінг відбувся на початку 2023 року. Тепер готується більш глобальне оновлення. Дизайн екстер’єру буде подібний до електрокросовера EQS SUV з характерною формою радіаторної решітки і світловим підписом фар, але зовнішні панелі залишаться без змін.

У салоні відбудуться певні зміни: залишиться блок аналогових клавіш, але замість чотирьох центральних повітроводів буде два. Нове кермо з трьома спицями буде запозичене у E-Класу серії W214. Гібридні силові установки отримають еволюційні оновлення, зокрема, значні зміни очікуються для гібридів, що заряджаються.

Оновлений GLE навряд чи з’явиться на ринку найближчим часом. Плани з випуску оновленої версії кросовера від Mercedes-Benz пояснюються бажанням зберегти актуальність моделі, зокрема через спад продажів електричних моделей.

Очікується, що оновлений GLE з’явиться в Європі в другій половині 2025 року. Mercedes-Benz вирішив інвестувати в точкові апгрейди, щоб уникнути застарівання моделі та продовжити її популярність.

Джерело motor.es