На тестах зафіксовано Porsche 911 Turbo S Cabriolet 2026 (Фото)

Раніше цього року Porsche представила оновлений 911, а тепер компанія зосередилася на варіантах Turbo. Прототипи 911 Turbo S Cabriolet були помічені під час випробувань на трасі Нюрбургринг. Оновлений кабріолет має активні повітряні заслінки та помітну панель датчика, що нагадує 911 GTS, а також можливий агресивний передній спліттер.

Прототип може бути оснащений пакетом SportDesign, який включає передній спойлер з бічними ребрами, агресивні бічні пороги, унікальну задню панель, спортивну вихлопну систему та фіксований спойлер із заднім антикрилом. В оновленому 911 ми також можемо очікувати покращені освітлювальні прилади, нові колеса та переналаштовану підвіску.

Інтер’єр моделі буде високотехнологічним з новою 12,6-дюймовою цифровою панеллю приладів, глибшою інтеграцією Apple CarPlay та підтримкою потокового відео під час стоянки. Також передбачено додатки Apple Music і Spotify, а також оновлене комутаційне обладнання.

Найбільшою загадкою залишається силовий агрегат. Очікується, що модель повторюватиме 911 GTS Hybrid, з новим 3,6-літровим оппозитним двигуном, турбокомпресором з електричним приводом, високовольтною батареєю та восьмиступінчастою трансмісією з подвійним зчепленням. Потужність цієї системи складає 534 к.с.

Якщо врахувати, що поточний 911 Turbo S має 640 к.с., то збільшення потужності на 54 к.с. може підняти загальну потужність майже до 700 к.с. Остаточні цифри стануть відомі пізніше, коли модель буде повністю представлена.

Джерело carscoops