Презентували Mercedes-Benz Sprinter для дуже багатих клієнтів (Фото)

Відоме німецьке тюнінг-ательє Brabus представило дорогий і розкішний, який отримав власну назву – Brabus VIP Conference Lounge, пише auto.mail.ru

Зовнішній вигляд автомобіля змінився не дуже сильно: 18-дюймові колісні диски, біксенонові фари і новий бампер зі світлодіодними «вусами» денного світла. Не йдеться і про прокачування двигуна, якої, судячи з усього просто не було. Натомість німці повідомили, що для плавності ходу забезпечили машину пневмопідвіскою. Але ось що стосується салону, то тут відбулися кардинальні зміни.

Чорна шкіра і алькантара, підігрів всіх шести сидінь, холодильник між сидіннями третього ряду, 10-дюймовий планшет і два телевізори, підключені до Apple TV, Blue-ray програвач, аудіосистема з 10 динаміками, клімат-контроль, підсвічування салону з регулюванням, столик що складається з цінних порід дерева, точка доступу Wi-Fi та 6 USB роз’ємів, по одному у кожному з крісла.

Розробники Brabus VIP Conference Lounge не приховують, що їх автомобіль в першу чергу призначений для ділових людей, які в дорозі можуть використовувати його як мобільний офіс. У цьому автомобілі однаково зручно здійснювати ділові поїздки, проводити переговори або просто працювати. Благо, що машина оснащена всім необхідним.

Але дозволити собі Brabus VIP Conference Lounge зможуть тільки дуже багаті клієнти, так як машина оцінена в 224 910 євро або майже в 250 000 доларів. А це, між іншим, на 60 000 доларів більше, ніж коштує Mercedes-Maybach S600. Правда, останній, хоч теж оснащений по вищому розряду, але не може запропонувати такого простору, як Brabus VIP Conference Lounge. Так що своїх клієнтів цей автомобіль напевно знайде.


Не пропустіть