Пікап Toyota Tacoma проходить суворі випробування (Фото)

Нещодавно в мережі з’явилися перші фотографії нового автомобіля Tacoma. Машину побачили при тестуванні по дорогах Європи. Відзначимо, що все відбувалося в горах, щоб оцінити стійкість машини при їзді по снігу. Живі фотографії були розміщені в багатьох європейських виданнях, які також дали свої коментарі з приводу того, що відбувається, пише carnewsweek.ru.

Виходячи з фотографій, машина проходить тести в максимально жорстких умовах. Нова машина буде сумішшю між традиційним піком і позашляховиком. Це дозволить поєднати всі плюси в єдиному транспортному засобі. Досить цікавою особливістю є додавання системи перемикання передач Crawl Control. Вона повинна забезпечити швидке перемикання передач без будь-яких проблем. Також дана система повинна врахувати і дорожнє покриття, що створить комфорт при пересуванні.

Що стосується силової установки, то в машині буде перебувати 238-сильний мотор, обсяг якого складе близько 2,6 літрів. Залежно від комплектації спільно з силовим агрегатом буде використовуватися механічна і автоматична трансмісія. Відзначимо, що даний пікап надійде в продаж на початку 2017 року.

670x500_ijdsijeft9gul8s6ri7l

670x500_w39lexuqdjohnq9nj2dz

1280x1024_3aw7z8obyjm6j8uzorgx


Не пропустіть