Опублікували зображення нового купе Skoda

В інтернет просочилися ескізи нового чотирьохдверного купе марки Skoda. Дизайн автомобіля багато в чому нагадує концепткар VisionC. Прямим конкурентом новинки на глобальному авторинку стане Volkswagen CC другої генерації.

Новий проект чеського автогіганта Skoda поки не затверджений, проте вже відомі деякі технічні характеристики моделі. Очікується, що новинку сконструюють на платформі MQB, яка також використовувалася при розробці нового покоління Superb і Volkswagen Passat восьмої генерації.

Згідно з даними, опублікованими в британських автомобільних виданнях, компанія Skoda не планує випускати купе з двома дверима, оскільки попит на подібні автомобілі не великий. Замість цього бренд запропонує комфортну «четирьохдверку». Габарити новинки будуть більшими, ніж у її основного суперника – Volkswagen CC. Дах купе традиційно зроблять похилим, що додасть автомобілю спортивний зовнішній вигляд.

У моторну гамму моделі увійдуть 1,8-літрова силова установка, яка генерує 180 кінських сил, а також 2,0-літровий турбований двигун потужністю від 220 до 280 “коней”. Виробник також запропонує дизельну версію продуктивністю в 150 кінських сил і 300-сильну “заряджену” модифікацію. В якості трансмісії виступить 6-діапазонна механічна КПП або коробка «автомат». Новинка повинна з’явитися в дилерських центрах в 2018 році.