Оприлюднили перші фото дуже великого кросовера BMW

Флагманський кросовер баварської марки, який отримає індекс X7, відправився на дорожні випробування

Працювати над флагманським позашляховиком інженери BMW почали більше року тому. У лютому 2015 року шпигуни сфотографували закамуфльований седан 7-ї серії, на кузові якого були змонтовані дивні коробки: це фахівці баварської марки, навісивши на «сімку» додаткові вантажі, оцінювали, як високий центр тяжкості вплине на стійкість і керованість.

Днями ж автопапарацці зуміли зняти «повноцінний» прототип моделі X7. Як запевняє видання Motor1, ретельно замаскована машина, сфотографована шпигунами, – це передсерійна версія моделі, і товарні BMW X7 повинні отримати такий же кузов.

Шпигуни скаржаться, що баварці навісили дуже якісний камуфляж, тому обговорювати будь-які нюанси дизайну безглуздо. Зрозуміло лише, що флагман буде дуже великим і отримає «величезну решітку радіатора, яку помітять навіть на “Місяці”.

X7 будують на платформі CLAR (існують різні версії розшифровки: «classic architecture» – класичне компонування, і «cluster architecture» – блокова, модульна платформа). Ця платформа є основою нової 7-ї серії і стане базисом для багатьох майбутніх BMW, включаючи прийдешній X5.

Що стосується моделі X7, то її вихід повинен відбутися до кінця 2018 року. При цьому лінійку версій поповнить не тільки сімейна 7-місна модифікація, але і розкішний 4-місний варіант, заточений під пасажирів другого ряду. Головними конкурентами великому кросоверу стануть не менш великі Mercedes-Benz GLS і Range Rover. Випускати новинку будуть виключно на території США.

%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-3

%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-4


Не пропустіть