Skoda готує перше оновлення для бюджетного Rapid (Фото)

2016 рік ознаменувався для компанії Skoda, перш за все, прем’єрою її средньорозмірного кросовера Kodiaq, який експерти в один голос називають перспективним і багатообіцяючим з комерційної точки зору. В самому кінці осені автовиробник представив оновлене сімейство Skoda Octavia, пише autolandija.ru

Однак і 2017-й обіцяє бути не менш цікавим в плані виходу новинок. Автомобільні новини вже писали про очікуваний дебют кросовера Skoda Yeti другого покоління. Крім того, в цьому році чехи представлять оновлений Skoda Rapid.

Свій “бюджетник” компанія вивела на ринок ще в 2012-му і оновлення в середині життєвого циклу Рапіда першого покоління є цілком логічним і виправданим.

На даний момент достовірної інформації про те, які нововведення отримає оновлений Skoda Rapid, поки немає. Ми лише можемо припустити, що дизайн його передньої частині буде виконаний в тій же стилістиці, що і у Код’як, і у оновленої Октавії.

Що стосується технічного боку і оснащення, то тут не станемо проводити паралелі, оскільки Рапід – все ж модель бюджетної цінової категорії. Опції і двигуни, які пропонуються для більш дорогих новинок, його можуть і обійти.

Спочатку автовиробник представить оновлений Skoda Rapid в кузові ліфтбек. Трохи пізніше очікується хетчбек Rapid Spaceback.

Коли відбудеться прем’єра, поки офіційно не повідомляється, але це має трапитися, на нашу думку, не раніше 2-го півріччя 2017 року. У будь-якому випадку, ще до дебюту європейського Рапіда компанія Шкода покаже його індійську версію, яка істотно відрізняється, перш за все, з технічної точки зору.


Не пропустіть