В Інтернеті з’явилися нові зображення Renault Duster наступного покоління

У мережі Інтернет з’явилися нові зображення кросовера Dacia Duster наступного покоління, відомого в нас під маркою Renault. Цього разу своє бачення новинки представив німецький автомобільний журнал AutoBild.

При цьому збоку лінії кузова автомобіля нагадують дизайн позашляховика Volkswagen Touareg попереднього покоління, а передня частина – щось середнє між моделлю Golf четвертого і п’ятого покоління. Таким чином, німці фактично показали, яким хотіли б бачити новий Duster.

Однак реальну зовнішність нового Dacia (Renault) Duster автовиробник продемонструє лише в березні на автосалоні в Женеві. Автомобіль нового покоління побудований на платформі CMF альянсу Renault-Nissan, на якій вже випущені такі моделі, як Renault Megane, Koleos і Kadjar, а також Nissan Qashqai і X-Trail. Сам факт зміни платформи B0 на CMF говорить про збільшення габаритів транспортного засобу. Не виключено, що на цей раз в салоні Duster з’явиться і третій ряд сидінь, хоча б в якості додаткової опції.

Щодо моторної гами кросовера є інформація про те, що її запозичать у іншого «паркетника» французької марки – Renault Koleos. Як скоро новинка потрапить на ринок, поки невідомо.


Не пропустіть